Şirinköy’de mutlu son

Şirinköy’de mutlu son

Denizli Süper Amatör Ligine Yükselme Grubu maçlarının son haftasında Meşin Elektrik Şirinköyspor –Honazspor ile 1-1 berabere kalarak Denizli Süper Amatör Ligine Yükselmeyi hak eden dört takımdan birisi oldu. Kulüp Başkanı Ümit Meşin sezon başındaki hedeflerine ulaştıkları için çok mutlu olduklarını söyledi.

15 Şubat 2025 - 22:32

Denizli Süper Amatör Ligine Yükselme Grubu 7. Haftasında Akkonak Stadında oynanan müsabakada Honazspor-Meşin Elektrik Şirinköyspor maçı 1-1’lik sonuçla sona erdi. Bu sonuçla grupta 12 puan toplayan Meşin Elektrik Şirinköyspor 2025-2026 sezonunda Denizli Süper Amatör Liginde mücadele etmeyi hak eden 4 takımdan birisi oldu.

Çok çekişmeli ve heyecanlı geçen maçta 10. Dakikada Emre Suvay’ın golü ile öne geçen Meşin Elektrik Şirinköyspsor oldu. Honazspor’un golü ise ilk yarının uzatma dakikalarında kaptan Mehmet Özdemir’den geldi.

Maç bitiminde kupayı Futbol İl Temsilcisi Cihan Çoban, Denizli ASKF Başkan Vekili Mehmet Kabakçı ve Denizli ASKF Başkan Yardımcısı Emrah Ay’ın  ellerinden alan kırmızı siyahlılarda; yönetici,  futbolcu, teknik heyet ve taraftarların sevinci görülmeye değerdi.

Ligi ve sezonun son maçı olan Honazspor maçını değerlendiren Meşin Elektrik Şirinköyspsor kulüp başkanı Ümit Meşin sezon başındaki hedeflerine ulaştıkları için çok mutlu olduğunu belirterek takımı ile gurur duyduğunu söyledi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kuraş Türkiye Şampiyonasına Denizlili sporcular başarıları ile damga vurdu  
Kuraş Türkiye Şampiyonasına Denizlili sporcular başarıları ile...
Denizli’nin gururu Turan’a milli görev
Denizli’nin gururu Turan’a milli görev