TFF U19 Bölgesel Gelişim Ligi 3. Grupta 22. Hafta itibariyle; 15 galibiyet, 3 beraberlik, 4 yenilgi alarak 48 puanla liderliğini sürdüren Denizlispor’da gözler 23. Haftada oynanacak olan Menemen FK maçına çevrildi.
Ligin 22. Haftasında oynanacak olan Muğlaspor maçını ve 23. Haftada oynanacak olan Menemen FK maçını değerlendiren Denizlispor U19 takımı Teknik Sorumlusu Muhsin Sezer Muğlaspor maçının önemine değinerek “Çok zor maç oldu. Maçın zor zor geçeceğini tahmin ediyorduk. Çünkü ilk maçımızda zorlu geçmişti. Ama bu gün çok iyi mücadele ettik. Çocuklar çok iyi oynadılar. 3 puanı hak ettik. İkinci yarı bir gol daha atabilseydik maç farka giderdi. Gol atamadık bir tane gol yedik. O nedenle maç biraz daha zorlaştı ”dedi.
Kadro sıkıntısı yaşadıklarına değinen Teknik Sorumlu Sezer “Kısıtlı kadro ile bu kadar mücadele ettik. Daha iyi mücadele edebilirdik ama elimizdeki imkanlar ölçüsünde mücadeleyi sonuna kadar sürdürdük. Sonuçta 3 puan aldık. Liderliği devam ettiriyoruz. Haftaya Menemen gelecek. Menemen’i de yendiğimiz zaman Antalya’ya gitme yolunda hedefimize biraz daha yaklaşmış olacağız ”ifadelerini kullandı.
Denizlispor-Menemenspor maçı 27 Mart 2025 tarihinde saat 12.00’de Zafer Katrancı tesislerinde oynanacak.
YORUMLAR