Denizli Süper Amatör Ligine Yükselme Grubunda başarılı olarak 2025-2026 sezonunda Denizli Süper Amatör Liginde mücadele edecek olan Meşin Elektrik Şirinköyspor düzenlediği etkinlikle şampiyonluğu kutladı.
Etkinliğe; Kulüp Başkanı Ümit Meşin, Teknik Sorumlu Hüseyin Kaplan, Yönetim Kurulu Üyesi, Kadir Ali Karcı, Futbolcular, Yönetim kurulu üyeleri, Şirinköylü vatandaşlar ile taraftarlar ve davetliler katıldı.
Şirinköy Mahallesinde düzenlenen etkinlikte gönüllerince eğlenen kırmızı siyahlılar bir sezon boyunca verilen emek çaba ve gayretin sonunda hedefine ulaşmanın vermiş olduğu gurur ve sevinçle şampiyonluğu doyasıya kutladılar.
Sezon başındaki hedeflerine ulaştıkları için çok mutlu olduklarını söyleyen Meşin Elektrik Şirinköyspor Teknik Sorumlusu Hüseyin Kaplan “Öncelikle verdiğimiz sözü tuttuğumuz ve hedefimize ulaştığımız için çok mutluyuz. İki senedir burada antrenör olarak görev yapıyorum. Geçen sene güzel bir takım kuralım istedik. Ses getirecek takım kuralım dedik. Şampiyonluk iddiamız yoktu. Play Off’lar vardır. Orada da son maçta kaçırmıştık ”dedi.
“Bu sezon şampiyonluk hedefi ile yola çıktık”
Bu sene direkt şampiyonluğa takım kurduk diyen Teknik Sorumlu Kaplan “Hedefimize ulaştık. Güvendiğimiz daha önce beraber mücadele ettiğimiz arkadaşlarla yola çıktık. Onlarda bizi kırmadılar. Düşük bütçelerle hedefimize ulaştık çok mutluyuz. Şirinköy halkına kupamız armağan olsun. İnşallah gelecek sene de destekler devam ederse biz de elimizden gelen mücadeleyi göstererek aynı başarıyı tekrarlamak istiyoruz ”diye konuştu.
“Oyuncu grubuma teşekkür ediyorum”
Zorlu bir sezon sonunda şampiyon olduklarını söyleyen Kaplan “Bu günde burada şampiyonluğu kutluyoruz. Hak ettiler. Bir sezonun emeği var. Bütün oyuncu grubuma tekrardan teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
YORUMLAR