Yıldırım'dan Çavuşoğlu'na zehir zemberek sözler

Denizlispor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yalın Yıldırım, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu'na yönelik zehir zemberek açıklamalarda bulundu. Yıldırım, "Çavuşoğlu; ego ile kibirin vücut bulmuş hali. Bizim için yok hükmündedir. Çavuşoğlu ismi Denizlispor için artık hükümsüzdür" dedi.

Denizlispor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yalın Yıldırım, Haluk Ulusoy Tesisleri’nde basın mensupları ile bir araya geldi. Başkan Yıldırım’ın gündemi Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu oldu.

 “EĞER ÇAVUŞOĞLU DENİZLİSPOR DOSTU İSE; DENİZLİSPOR’UN DÜŞMANA DA İHTİYACI YOK, TEK BAŞINA YETER”

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu hakkında, “Güç zehirlenmesi yaşayan, egoyla kibirin vücut bulmuş hali” diyerek sözlerine başlayan Yıldırım, “Denizli’de bu adamın karşılığı yok. Ne diyorlarsa desinler; Denizli mütevazı insan sever, efendi adam sever. Eğer Çavuşoğlu Denizlispor dostu ise; Denizlispor’un düşmana da ihtiyacı yok. Tek başına yeter.  Bundan böyle Denizlispor için Bülent Nuri Çavuşoğlu ismi hükümsüzdür. Kendisine şahsi olarak tavsiyem, derhal istifa edip, atletini giyip Aquapark'ını işletmeye devam etmesidir” dedi.

YILDIRIM’IN AÇIKLAMALARIN SATIR BAŞLARI ŞU ŞEKİLDE OLDU:

“HESABINI VERMEK ZORUNDA KALIRLAR”

“Bize Denizli’de cesur, yürekli, belediyede rant peşinde olmayan, ihale kovalamayan, TL verip faizi ile Euro, Dolar almayacak delikanlı iş adamları lazım. Olmak isteyenleri de bozuyorlar, müdahale ediyorlar. Bu arkadaşlar zamanın çabuk geçtiğini, bu günlerin de unutulmayacağını bilsinler. Yarın, öbür gün maçlarda kulakları çınlar. Vakti geldiğinde bunun karşılığı olur, hesabını vermek zorunda kalırlar.

“ÇAVUŞOĞLU BİZİM İÇİN HÜKÜMSÜZDÜR”

3 aydır uğraştığımız randevuyu zor bela aldık. Orada da yapması gereken kabalığı yaptı. Bundan sonra onunla bir diyalog kuramayacağımızı anladık. Tüm diyaloglarımız bitmiştir. Belediye ile ilgili ne gerekiyorsa yazışma yapılır ama Çavuşoğlu, bizim için hükümsüzdür.

CHP LİDERİNE ÇAĞRIDA BULUNDU

Meydanlarda verilen sözler, atılan twitler ortada. Bunları Özgür Özel’den rica ediyoruz; bu vurdumduymazlığa, bu saygısızlığa, bu egoya, bu kibire lütfen müsaade etmesin. Kendisi bizlere vermiş olduğu sözleri yerine getirmek için bir platform oluştursun. Biz de onun için elimizden geleni yapalım.

Çavuşoğlu 3 aydır var ancak Denizlispor 60 yıldır var. Bu köklü kulübün değerini bilmeyenlere karşı duracağız. Taraftarlarımız bu saygısızlığı kabul etmeyecek”.