Kızılcabölükspor taraftarı şampiyonluk istiyor

Lig öncesi gerçekleştirdiği transferlerle dikkat çeken Kızılcabölükspor Pazar günü kendi evinde Pamukkalespor ile hazırlık maçı oynayacak. Karşılaşma öncesi takımın son durumuna dair açıklama Kızılcabölükspor Kulüp Başkanı Erhan Ergil'den geldi. Ergil, önemli mesajlar verdi.

Kızılcabölükspor Kulüp Başkanı Erhan Ergil, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda göreve geldiği günden bu zamana kadar yapılan çalışmaları kamuoyu ile paylaştı. Yazısında taraftara ve Kızılcabölük Mahallesi’ne seslenen Ergil, “Kızılcabölükspor artık şampiyonluğa oynuyor” dedi. Başkan Ergil açıklamasında, “Saygıdeğer Kızılcabölük halkı, büyük Kızılcabölükspor taraftarına Kızılcabölükspor yönetimi olarak şeffaflık ve hesap verilebilirlik ilkemiz gereği görev aldığımız 40 günlük sürecin değerlendirmesini kamuoyumuz ile paylaşma ihtiyacı hissettik” diyerek sözlerine başladı.

“KIZILCABÖLÜKSPOR TARAFTARI ŞAMPİYONLUK İSTİYOR”

İlk günlere nazaran bilinmezliklerden buraya gelmenin başarı olduğu üzerinde duran Ergil, “Anka kuşu gibi küllerimizden doğacağız” sloganı ile çıktığımız bu yolun ilk adımı doğal olarak bilinmezlik ile doluydu. Kısıtlı imkanlar ile başladık. Bütçe olarak potansiyelimizi bilmediğimiz için öncelik hedef olarak Kızılcabölükspor isminin yaşatılmasını koyduk. 15 kişilik birbirinden değerli genç yönetici arkadaşlar olarak durmadan çalıştık. Ziyaretler gerçekleştirip memleketimizin göz bebeği Kızılcabölükspor’a destek turları düzenledik. Kısıtlı zamanda diğer işlerden fırsat buldukça gidebildiklerimiz oldu gidemediklerimiz oldu. Devam edeceğiz. Sık sık taraftarımızın nabzını tuttuk. Gelinen noktada anladık ki, Kızılcabölükspor taraftarı şampiyonluk istiyor. Takımını özlemiş ve sahip çıkıyor. Bu çıtamızı daha da yükseltti. Bizi daha çok çalışmaya itti” dedi.

“KIZILCABÖLÜKSPOR İYİ YOLDA”

Gelinen süreci değerlendiren ve mahalle halkını da önemli mesajlar veren Ergil, ”İlan etmek isteriz ki Kızılcabölük’lüler takımına destek konusunda duyarsız kalmamış üzerine düşeni yapmıştır. Bu vesile ile herkese çok teşekkür ederiz. Kızılcabölükspor artık şampiyonluğa oynuyor. Daha iyi bir takım kurdu. Hedef yükseltti. Bu sizlerin sayesinde oldu. Ama unutulmamalı ki, süreç devam ediyor. Virajı hep beraber çok başarılı şekilde döndük. Şimdi önümüz düz. Ama düz yolda ilerlemekte bir enerji istiyor. Bu nedenle minnetdar olduğumuz memleketimiz kamuoyundan bu takımı desteklemeye devam etmelerini  rica ediyoruz. Kızılcabölükspor iyi yolda. Hepinizin gurur duyacağı bir takım kurmaktayız. Genel durum özet olarak budur” dedi.

HAZIRLIK MAÇINA DAVET ETTİ

Son olarak mali durum hakkında da açıklamalarda bulunan Ergil, “İlan ettiğimiz gibi hesaplarımız ve harcamalarımız her Kızılcabölükspor taraftarının denetimine açıktır. 15 kişilik yönetim kurulu tarafından takip edilmektedir. Yapılan bağışlar kuruşuna kadar dikkat ile harcanmaktadır. Gücünü sizden alan Kızılcabölük’ün çocukları olan bu memleket sevdalısı yönetim olarak hepinize çok teşekkür ederiz. Sonuç olarak Kızılcabölük kendisine yakışanı yaptı. Takımına sahip çıktı. Çıkmaya da devam edecektir. Bizde aldığımız bu güç ile efsane Mekik’i eski günlere taşıma hareketini başlatmış bulunmaktayız. Artık daha güçlüyüz. Bu vesile ile herkesi sezon öncesi son provamız olan, pazar günü saat 14:00 de Kızılcabölük’te Pamukkalespor ile yapacak olduğumuz hazırlık maçına davet ediyoruz” şeklinde konuştu.