Gül "İnşallah o kupayı Denizli'ye getireceğiz"
TFF Bölgesel Amatör Lig 7. Grup lideri Denizli İdmanyurdu Gürellerspor 21. Haftada karşılaşacağı Sökespor maçında da galibiyet serisini sürdürmek istiyor. Kırmızı siyahlı takımın deneyimli futbolcusu Mehmet Tolunay Gül karşılaşmaya en iyi şekilde hazırlandıklarını belirterek şampiyonluk yolunda kazanmaktan başka çaremiz yok dedi.
TFF Bölgesel Amatör Lig 7. Grupta 20. Hafta itibariyle; 15 galibiyet, 2 beraberlik, 2 yenilgi alarak 47 puanla liderliğini sürdüren Denizli İdmanyurdu Gürellerspor 21. Haftada oynayacağı Sökespor maçının hazırlıklarını hafta boyu Teknik Sorumlu Gökhan Kaynak nezaretinde yaptığı çalışmalarla sürdürdü.
Şirinköy Stadında yapılan ve futbolcuların istekli ve moralli oldukları antrenman yaklaşık iki saat sürdü.
Ligi ve Sökespor maçını değerlendiren kırmızı siyahlı takımın deneyimli futbolcusu Mehmet Tolunay Gül grupta lider olarak devam ettiklerini belirterek “Takım olarak çok iyi bir gidişatımız var. Takımda uyum çok iyi. Buda başarıyı getiriyor. Zaten şu anda bulunduğumuz konum bunun kanıtı. Takım olarak hedefimize odaklandık. İnşallah kalan maçları da kazanarak hedefimize ulaşmak istiyoruz ”dedi.
Takım olarak maç maç gidiyoruz diyen başarılı futbolcu “Şimdi sırada Söke var. Bu maça odaklandık. Söke maçını da kazanıp inşallah serimize devam etmek istiyoruz. Bizim için final dediğimiz maçlar var. Onları sabırsızlıkla bekliyoruz. İnşallah sezon sonunda kupayı buraya getireceğiz ”ifadelerini kullandı.