Denizlispor ile ilgili merak edilenler bu haberde

Denizli kamuoyundan hiç düşmeyen Denizlispor'un son durumunu birinci ağız olan Kulüp Başkanı Ahmet Yalın Yıldırım açıkladı. Borcu ne kadar? Bu borç nasıl ödenecek? Takımın başında kim olacak? Alt yapıda yol haritası ne? Soruların cevabı haberimizde…

Denizlispor Kulüp Başkanı Ahmet Yalın Yıldırım, kulüp binasında yönetim kurulu üyeleri ile birlike düzenlediği basın toplantısında başta kulübün mali tablosu olmak üzere futbolcular ve takımın geleceğine dair önemli değerlendirmelerde bulundu. “Helalleşme ve birlik beraberlik” ilkeleri üzerinde duran Başkan Yalın, yeni sezonda takımın başında Çağdaş Mavioğlu'nun olacağını da satır arasında aktardı.

“KULÜBÜN BORCU 419 MİLYON LİRA”

Kamuoyunda sıklıkla konuşulan Denizlispor FK projesinin kendileri tarafından da duyulduğunu ifade eden Yalın, “Denizli özelinde Denizlispor'un yanı sıra Denizli FK adında bir takımın daha kurulmaya çalışıldığı ile ilgili bilgiler geliyor. Evet, Denizli için iyi bir proje olabilir ancak amatörden sıfırdan bir takımla bunu yapmaktansa Denizlispor'a destek verilebilir diye düşünüyorum. Buradaki amaç Denizlispor'u yok etmekse sonuna kadar mücadele ederiz. Kulübün şu an borcunun 419 milyon lira olduğunu aktaran Başkan Yalın, Bu borcun da ödenmeyecek bir borç olmadığına dikkat çekti. Başkan Yalın,  “Şehir dinamiklerinin ayağa kalkması durumunda Bursaspor örneğinde olduğu gibi çok rahatlıkla kısa süre içerisinde borcumuzu ödenebiliriz.

“DENİZLİSPOR KADERİYLE BAŞ BAŞA BIRAKILAMAZ”

Çocukluğundan beri Denizlispor taraftarlarının içinde olduğunu bu sevdayla büyüdüğünü aktaran Başkan Yalın, “Hiç kimsenin şüphesi olmasın. Biz Yönetim olarak bu sorumluluğun altından kalkacağımıza inanıyoruz. Sadece bize inansınlar ve güvensinler. Denizlispor kaderiyle baş başa bırakılamaz. Bu tarihi gömmek mümkün değildir. Denizlispor’dan geri alınan otobüs ile ilgili 300 bin liralık kiralama bedelinden bahsediliyor. Biz o parayla kendi personelimizin giderlerini karşılayabiliriz.  Esnaf ve borçlu olduğumuz insanlarla helalleşerek borcumuzu ödeyecek durumdayız” dedi. Yapacak olduğumuz Denizlispor çalıştayı son derece önemlidir” dedi.