Akkonakspor'dan son dakika transferi
Denizli Süper Amatör Ligi grup maçlarında başarılı olarak Play Off'lara katılmaya hak kazanan ve yaptığı takviye transferlerle hedefini Bölgesel Amatör Lig olarak belirleyen Akkonakspor son olarak 32 yaşındaki deneyimli kaleciyi renklerine bağladı. Tecrübeli kaleci takımla birlikte çalışmalara başladı.
Denizli Bölgesel Amatör Ligine Yükselme Grubu ilk haftasında 16 Mart 2025 tarihinde saat 15.30’da Şirinköy Dokuzkavaklarspor ile karşılaşacak olan Akkonakspor son dakika transferi ile daha önce; İrem Tekstilspor, Denizli Kazım Kaynakspor, Dokuzkavaklarspor, Denizli Büyükşehir Belediyespor, Kızılcabölükspor, Kale Belediyespor, Uşakspor A.Ş., Çarşambaspor, Ortaca Belediyespor, Sarayköyspor ve Dr. Alp Milasspor formalarını giyen 32 yaşındaki kaleci Ferhat Kölgesiz’i renklerine bağladı.
Transferi ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan kaleci Ferhat Kölgesiz takımın başarısına katkı vermek amacıyla geldiğini belirterek “Amacımız Play Off’larda başarılı olarak Bölgesel Amatör Lige Yükselmek. Kaliteli yetenekli oyunculardan oluşan bir kadromuz var. Bende bu kadroya son anda katıldım. İnşallah elimden gelen katkıyı vererek takımın başarısına katkıda bulunmak istiyorum. İnşallah sezon sonunda kazanan taraf olmak istiyoruz ”dedi.